Maak een gebedsketting

Creatief gebed


Een hele feestelijke manier van bidden met kinderen, die je goed rondom Pasen, maar eigenlijk ook gedurende het hele jaar kunt gebruiken. Feestelijk, kleurrijk en toch blijft het bidden…Kopie van Bouw een MUUR 3

Vertel:
Jezus is de Eeuwige Vader. Hij wil voor ons zorgen. Dat betekent dat we Hem mogen vertrouwen.

Bidden is vertrouwen. We praten met de Here God die we niet zien, maar waarbij we vertrouwen dat Hij ons wel hoort. Als we bidden, vragen dat Gods wil mag gebeuren in ons leven, maar ook in de levens van anderen. 

Alle kinderen krijgen een gekleurd strookje van karton. Ze mogen een gebed op dit strookje schrijven. Elk strookje wordt vastgeniet als een rondje en samen met elkaar vormen ze hele lange gebedsketting. Elke keer als we naar de gebedsketting kijken, mogen we beseffen dat God naar ons luistert.  

Zo willen we met elkaar, niet alleen symbolisch, maar ook in het echt een gebedsketting maken van gebeden en dankzeggingen aan God.

Op de tafel liggen allemaal gekleurde strookjes van karton. Je mag een gebed op een van deze strookjes schrijven om hem dan vast te maken met een nietje aan de gebedsketting.

Benodigdheden:
-  gekleurde strookjes karton
-  nietmachine, pennen, nietjes

HenkieNieuws ontvangen?

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Geef een gift

Ondersteun ons door een eenmalige  gift te geven op onze donatiepagina.

Website met liefde gemaakt door:  Comyoo logo vierkant animatie

Content en Copyright: Matthijs Vlaardingerbroek
Privacy verklaring